Home Teava PVC
Teava PVC
Teava PVC PDF Imprimare Email
Teava PVC
Scris de irina86   
Joi, 30 Iunie 2011 13:51

Teava PVC este facuta dintr-un material numit policlorura de vinil, aceasta substanta din care este confectionata teava PVC face parte din categoria maselor termoplastice si are o structura amorfa.

Materialul PVC din care este confectionata si teava PVC are doua forme, una dintre ele este o firma moale si cealalta este o forma mai dura. Acestor forme ale materialului din care este facuta teava PVC i s-au adaugat stabilizatori.

Teava de PVC este facuta din forma moale a PVC-ului, aceasta forma este folosita si la prelucrarile tehnice care se pot folosi la dusumele sau in constructii. Stuctura de la teava PVC ia nastere prin polimerizarea monomerelor de clorura de vinil.

Teava PVC este folosita pentru canalizare si pentru instalatii de scurgere si canalizare. Aceasta teava PVC poate sa fie folosita in exterior si in interior. Materialul este foarte rezistent si rezista la presiune si la diferentele de temperatura relativ usor.

Teava PVC se achizitioneaza separat sau impreuna cu mufe si cu garnituri de cauciuc, acestea pot fi incluse in pret insa pentru a cumpara numarul necesar pentru teava PVC de mufe si garnituri de cauciuc va trebui sa le cumparati separat.

Teava PVC poate sa fie de dimensiuni diferite, aceasta poate sa fie de la 110 milimetri pana la 500 de milimetri, poate sa aiba o greutate de la 3,2 la 12, 3 iar lungimea acesteia poate sa fie de la 1 metru la 2 metri, o teava PVC poate sa aiba o lungime de 3 metri pana la 5 sau 6 metri.

Preturile pentru o teava PVC difera in functie de dimensiunile acesteia si in functie de grautate ori lungime, de multe ori preturile pentru o teava PVC sunt la bucata.
Ultima actualizare în Vineri, 01 Iulie 2011 08:08
 


Sondaje

Este mai rezistenta teapa de pexal decat teava de otel?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com