Home Teava PE
Teava PE
Teava PE PDF Imprimare Email
Teava PE
Scris de irina86   
Marţi, 12 Iulie 2011 12:48

Teava PE este folosita pentru transportarea apei potabile, teava PE este tubulara si este confectionata din material sintetic mai exact teava PE este facuta din mase termoplastice. Teava PE este flexibila iar tensiunea de proiectare poate sa fie de peste 5 MPa.

Teva Pe se achizitioneaza separat de alte accesorii iar fitingurile si restul obiectelor folosite la instalarea unei teava PE sunt folosite numai de catre specialisti. In general nu este bine sa incercati sa instalati sisteme permanente decat daca nu va pricepeti, un instalator bun este greu de gasit insa este foarte valoros in acelasi timp.

Teava PE se taie cu un dispozitiv special pentru taiat teava PE. Acest dispozitiv este folosit in conformitate cu regulile de protectie a muncii si utilizatorii taietorului circular de teava PE trebuie sa se familiarizeze cu instructiunile acestuia inainte de a incerca sa-si inceapa munca. Cutitul si capul de debavulare se manevreaza cu grija pentru ca manevrarea neatenta sa nu duca la rani atunci cand se incepe taierea de teava PE.

Dispozitivul de taiat teava PE este format din capul taietor cu cutit circular, cu un dispozitiv de strangere, cu manere de rotire si un dispozitiv cu role intermediar. Teva PE poate sa aiba diametru intre 90 de milimetri, 1254 de milimetri, 180 de milimetri sau 250 de milimetri. Orice teava PE care nu are aceste dimensiuni clasice ori tipice va trebui taiata cu ajutorul unui taietor de teava PE mai putin specializat.

Inaintea inceperii taierii propriuzise, teava PE se verifica la inceput prin verificarea diametrului corect, perechile de roti pentru taietor se pun in functie de diametrul teava PE si pot sa fie 6, 8,11 si respectiv 15 perechi de roti in functie de diametrul teava PE. Teava se aseaza intre partile dispozitivului de strangere si se incepe taierea.Ultima actualizare în Miercuri, 13 Iulie 2011 09:12
 


Sondaje

Este mai rezistenta teapa de pexal decat teava de otel?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com